Theatertapas

Groningen, 2011- heden

Theatertapas
Kleine hapjes theater en kunst op bijzondere locaties.

Theatertapas is een kleinschalig cultureel festival. Dit festival, met een menu van voorstellingen en installaties, vindt jaarlijks plaats op de laatste zondag in februari.

Verschillende bijzondere locaties in de binnenstad van Groningen zijn het toneel van Theatertapas.

Er is een gevarieerd aanbod aan voorstellingen. Voor ieder wat wils: theater, dans, kunst en muziek. Theatertapas biedt je een middag vol culturele gezelligheid.

Voorproefje
Theatermakers en kunstenaars geven je op Theatertapas een voorproefje van hun nieuwste voorstelling of werk. Zo maak je in korte tijd kennis met de laatste ontwikkelingen op cultureel gebied in Noord Nederland.

Menu naar eigen smaak
Je stelt je eigen culturele menu samen door vier tapas te kiezen. Je hebt keuze uit verschillende voorstellingen. Als toetje is er een muzikale afsluiting van lokale muzikanten.

Dit jaar vond Theatertapas plaats op:
Zondag 26 februari, 13.00uur Plaza Danza (Boterdiep 20a)

Theatertapas is een initiatief van Danielle Boer (theatermaker) Brechje Schoen (theatermaker) en Dity de Vries (evenementen organisator)

Voor meer foto’s en informatie van en over het festival zie: www.theatertapas.nl

Schermafbeelding 2013-07-05 om 12.34.46TheaterTapas Ronde 1_54TheaterTapas Ronde 1_69TheaterTapas Ronde 2 en 3_22SONY DSCTheaterTapas Ronde 2 en 3_30TheaterTapas Ronde 2 en 3_15TheaterTapas Avond_4TheaterTapas Ronde 1_79

Dit bericht is geplaatst in Overig werk. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.